Email: info@imprim.si | Telefon: 031-585-699

Z vami že 9 let

Košarica:

0artiklov
×

Registracija

Informacije o profilu

Prijavni podatki

ali vpis

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
Vpišite veljaven e-mail!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Prosimo, da pred nakupom, sprejmete pogoje poslovanja!
Email or Password is wrong!

Več pogledov

Cavi Quadro 5v1

Zaloga: Pred nakupom preveri dobavljivost.

Kozmetični aparat 5 v 1 (kavitacija, RF bipolarna, tri polarna in šest polarna ter vakuum) je opremljen s štirimi tipi ročk za reševanje različnih problemov od obraza do celotnega telesa. Vzpodbuja regeneracijo kolagena, dviguje in učvrstuje kožo, odpravlja gubice, oblikuje in pomaga pri hujšanju.

Tehnične značilnosti:

 • Frekvenca kavitacije 35-40 KHz
 • RF frekvenca 5 MHz
 • Moč RF 0-50W/cm2
 • Pritisk vakuma 100KPa
 • Foton rdeče 650 nm
 • Zaslon 8-palčni LCD zaslon na dotik
 • Napajanje 220V/50Hz/60Hz, moč 150W

Podrobnosti

Najnovejši in še izboljšan model Cavi Quadro 5v1

 5 najučinkovitejših tehnologij v 1

 • kavitacija
 • bipolarna radiofrekvenca
 • tripolarna radiofrekvenca
 • šestpolarna radiofrekvenca z lipo laserjem
 • vakuum

 

Opis delovanja posamezne tehnologije

RF ODSTRANJEVANJE GUBIC

 

Multipolaren RF dovaja termalno energijo v podkožno tkivo, ki povzroča gibanje zaradi naravnega odpora tkiva ter posledično toploto. Topel kolagen se takoj začne krčiti in stimulirati dermalno plast, da se izloči več kolagena, saj se mora nadoknaditi vso zmanjšanje in izsuševanje le tega.  Pomaga tudi pri zaščiti kože in njeni prožnosti.

      Kadar se kolagen proizvaja konstantno se poveča debelina in gostota dermalne plasti, gubice se zapolnijo, odpravijo se brazgotine, izboljša se prožnost kože in njen sijaj, kar jo naredi svetlo in gladko. Z regeneracijo in prerazporejanjem kolagena se predstavijo kožne mehke podlage, zapolnijo se gubice, viseča koža postane bolj napeta, polna in elastična.

 

OBNOVA KOŽE Z RF

Multipolarni RF sistem lahko spremeni električno polje električne polarnosti na obravnavanem tkivu za milijon krat v eni sekundi, električni delci v tkivu proizvajajo hitro Brownovo gibanje na isti frekvenci, ki stolpičasto porazdeli toploto. Uničuje vodikove vezi strukture kolagena, ter spreminja trojno vijačno strukturo kolagenskih molekul, kar povzroči takojšnjo krčenje kolagena, ki pripomore k instant učvrstitvi. Učinek multipolarnega krožnega sistema je ublažitev dermalnega tkiva za toplotne poškodbe, ta proces je podoben trem fazam zdravljenja (vnetna faza, faza širjenja in faza preoblikovanja). To zdravljenje izboljša obliko dermalnega preoblikovanja s čimer se koža prenovi, gubice pa se odpravijo.

 

TOPLJENJE KOŽNE MAŠČOBE Z RF

Multipolarni krožni RF sistem generira kolumno distribucijo toplote v podkožno tkivo, ki lahko popolnoma sprosti trigliceride v maščobnih celicah. Triglicerid se razpoči v maščobne kisline in glicerol z lipazo, nato pa se izloči skozi metabolizem. Le posebej močni inteligentni sistemi lahko prepoznajo funkcijo pozicioniranja maščobnih celic, ter kvantitativnega izpusta trigliceridov, za dosego učinka izgube teže in oblikovanja telesa.

 

ZMANJŠEVANJE OBSEGA S 40k KAVITACIJO

Kadar nizka gostota in šibka molekularna vez krepijo maščobne celice, ki so stimulirane z ionskim valom hitre vibracije, bodo celice ustvarile učinek ločitve, ki bo spremenil njihovo maščobo in tako ustvaril številne mikro mehurčke. Maščobne celice pod konstantnim pritiskom počijo, proste maščobne kisline pa se izločijo skozi jetra, limfni sistem in druga sredstva. Super plazma val z nizko frekvenčno vibracijo lahko zmanjša učinkovitost maščobe. Ionski val vibracije bo imel močan učinek, pride pa v izmenično pozitivni in negativni pritisk v vsakem vibracijskem ciklusu. Membrana maščobnih celic trpi zaradi različnih notranjih in zunanjih pritiskov, ko doseže limit svoje tolerance poči. Zaradi tega se maščoba spremeni v tekočino in se izloči skozi metabolizem, kar zmanjša število maščobnih celic in doseže najboljši učinek manjšanja maščobe. Pride torej do razpoka maščobe – ločevanje maščobe – hujšanja.

 

BIO FOTON – DELOVANJE IN UČINEK

Biološki foton uporablja medicinsko tehnologijo naprednega laserja – utrip kompozitne luči. Ta vsebuje nabor spektrov različnih valovnih dolžin, ki povzroča temperaturne spremembe, optični učinek in vibracije delcev v koži za odpravo slabosti le-te. Lahko poviša aktivnost encimov, aminokislin, nukleinskih kislin in drugih spojin, ter frekvenco zdravih kožnih celic, izboljša metabolizem kože, ki pa kožo obnovi. Biološki učinki: aktivirane celice, povečanje sposobnosti preživetja celic za pospešitev krvi in limfne mikrocirkulacije. Terapevtski učinek: lifting kože in zategovanje, izboljšanje kožnega tonusa, vlaženje kože in konvergenca por. Obseg: primerno za vsako kožo razen alergične.

 

VAKUUM – DELOVANJE IN UČINEK

 

Vakuum se uporablja za aktiviranje limfe, izpust odvečne maščobe in odpadkov iz telesa, kar se hkrati pozna na napenjanju mišic. Načelo vakuumskega sesanja je, da je tonus mišic v nasprotni smeri za doseg anti-geocentričnega sesalnega učinka, nato se masira različno povezovalno tkivo za optimizacijo mikrocirkulacije podkožja, ki vzpodbuja povratni tok krvi. Naredi lahko kolagen in elastična vlakna iz kožnih celic do 1,3 bolj visoke kot običajno, deluje na človeško podkožno plast maščobe z gnetenjem, stiskanjem, masažo za čiščenje meridiane, izboljša kroženje krvi, okrepi lipolizo, odžene edem, spodbuja mikro-masažo globoke presnove, pospeši metabolizem kože s čimer doseže, da maščobne celice in ostala umazanija odtečejo skozi limfno drenažo. Ta postopek lahko izboljša celulit in naredi bolj napeto , lepšo kožo.

 

 

Prednosti

 •  

  Hitra in zanesljiva dostava

  Dostavo omogočamo preko hitre pošte GLS, Pošte Slovenije ali z lastnimi prevoznimi sredstvi.

 •  

  Najnižje cene & obročno plačilo

  Jamčimo najbolj ugodne cene artiklov v redni ponudbi. Nudimo obročno plačevanje do 24 obrokov.

 •  

  STROKOVNA POMOČ
  031 585 699

  Strokovno svetovanje izkušenih in izobraženih kozmetičark in HITER lasten servis.

 •  

  Reference

  Sodelujemo z več kot 850 saloni in welnessi.

E-novice
Košarica

Ni artiklov v košarici.