Vsi se dobro zavedamo kako pomembna je higiena, še posebej kadar gre za opravljanje posegov oz. storitev v kozmetično-lepotnih in frizerskih salonih. Zato je potrebno tako za zaščito izvajalca oz. delavca kot stranke uporabljati ustrezna zaščitna sredstva.

 

Če začnemo pri strokovnem osebju so to rokavice, zaščitna maska in obleka, zaščita za obuvala ipd.

 

Nato je potrebno poskrbeti za zaščito, sterilizacijo in dezinfekcijo orodja ter opreme za izvajanje posegov. Tukaj potrebujemo dezinfekcijske posode in ustrezno čistilno sredstvo za orodje, UV sterilizatorje in sterilizatorje na vroč zrak, čistilne blazinice, kozmetične robčke, gele za delo z ultrazvokom ali IPL laserjem, papirnate ali netkane podloge za mize in stole ipd.

 

Na zadnje pa je potrebno ustrezno zaščititi tudi stranko s pokrivali oz. oblačili za enkratno uporabo kot so tangice, kape, nedrčki, maske za obraz, ovratniki, pregrinjala, kozmetične brisače, brisače za pedikuro ipd.

 

Že več kot 9 let uspešno sodelujemo z več kot 700 saloni iz Slovenije in Hrvaške. V mesecu januarju ob naročilu potrošnega materiala v višini najmanj 50€ poštnina brezplačna.

 

Vse zgoraj našteto in še veliko več lahko najdete pri nas in sicer na tej povezavi:

 

http://imprim.si/potrosni-material-za-kozmeticne-in-frizerske-salone