Aquaclean Elite 5v1 | Vodikov piling

Vodikov piling je inovativna naprava, ki združuje najučinkovitejše tehnologije za revitalizacijo kože.

Aquaclean ELITE vsebuje:

  • vodikov piling
  • vodni piling
  • sprej
  • ultrazvok
  • RF
  • toplo-hladno kladivce

Vodikov piling

Uporaba tehnologije hidrogenacije vode vam omogoča ne samo očiščenje, temveč pomaga tudi pri omogočanju mladostnega videza kože. Dodatna molekula vodika zajema proste molekule kisika na površini kože (proste radikale) in združuje v molekulo vode, ki je neškodljiva za kožo in telo. Izvedba takšnega postopka v seriji daje spektakularne učinke pomlajevanja in osvetlitve kože. Zahvaljujoč posebnim nasvetom je čistilni učinek zelo natančen in tretma lahko izvedemo tudi na občutljivi koži. To je resnična revolucija na trgu kozmetičnih izdelkov.

Vodni piling

V primeru, da v napravo ne vključimo možnosti za hidrogeniranje vode, lahko piling z vodo izvedemo s sesalno funkcijo. Priporoča se uporaba mineralne vode. Čiščenje je natančno in gre za zelo higienski način odstranjevanja odmrlih kožnih celic.

Sprej

Funkcija brizganja omogoča uporabo aktivnih snovi na koži na zelo higieničen in udoben način. Zahvaljujoč tej funkciji se priprava uporablja enakomerno in v pravilni količini.

Ultrazvok

V naslednji fazi uporabljamo ultrazvočne frekvence. Naprava nadzira količino in globino aktivne snovi, ki vstopa v kožo. Ultrazvok izboljša hidracijo kože, prehranjevanje in regeneracijo. Preparati dosežejo globoke plasti povrhnjice in preprečujejo uhajanje aktivnih snovi.

RF

Uporaba radijskih valov povzroči nastanek endogene toplote v koži, ogrevanje kolagena in elastinskih vlaken do temperature 45-57 stopinj Celzija. Zaradi tega se vlakna skrajšajo, kar povzroči nekirurško napenjanje kože. Radio valovi stimulirajo rast fibroblastov, zaradi česar se koža zgosti in problem vidnosti eritema se zmanjša. Izbira treh vrst valov in različne moči glave.

Toplo-hladno kladivce

Tehnologija, ki uporablja temperaturno spremembo v glavi ročnika. V nastavitvah se odločimo za hlajenje ali ogrevanje. Temperaturno območje vroče glave je 40-55 stopinj Celzija, temperaturno območje v hladni glavi je 15-20 stopinj Celzija. Kladivo s toploto stimulira kožo, da deluje bolje, izboljša njeno stanje, spodbuja delovanje krvnih žil. To vam omogoča, da zmanjšate težave z eritemom,  žilicami ipd. Kožo pa ohladite po močnih stimulativnih zdravljenjih ali na začetku postopka, da razširite pore in segrejete tkivo s pomočjo masažnih mask.

Kombinacija vseh tehnologij, vključenih v napravo, omogoča celovito oživitev kože in spektakularne postoperativne učinke.

Tehnični podatki Aquaclean ELITE 5v1:

Nazivna napetost / moč: AC 100-120V ~ AC 220-240V ~

Delovna frekvenca: 50 / 60Hz

Nazivna moč: 190W

Dimenzije: 61x41x90 cm

Teža: 50 kg

 

Teža 50 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Aquaclean Elite 5v1 | Vodikov piling”

    Polja označena z * so obvezna