GreenWave Slim Laser

 • Napredna tehnologija: Nizkofrekvenčna laserska terapija (LLLT).
 • Neinvazivno: Neboleč postopek brez okrevanja.
 • Zmanjševanje maščobe: Emulgira maščobo za naravno izločanje.
 • Oblikovanje telesa: Za pas, trebuh, hrbet, zadnjico, stegna, roke in vrat.
 • Hitro in priročno: Kratke tretmaje, takojšnja vrnitev k aktivnostim.
 • Uporabniku prijazen: Dvojni zaslon na dotik, električni dvižni sistem.

Odkrijte moč napredne laserske tehnologije z GreenWave Slim Laser, vrhunsko neinvazivno rešitvijo za hujšanje in oblikovanje telesa, zasnovano posebej za kozmetične salone. Ta vrhunska naprava je namenjena pomoči vašim strankam pri doseganju njihovih ciljev glede konturiranja telesa na enostaven in neboleč način.

Ključne značilnosti:

 1. Neinvazivno in neboleče: GreenWave Slim Laser uporablja tehnologijo nizkofrekvenčne laserske terapije (LLLT), ki ciljno obseva podkožne maščobne celice brez poškodb kože ali okoliških tkiv. Postopek je popolnoma neboleč, brez potrebe po okrevanju.
 2. Učinkovito zmanjševanje maščobe: Naprava oddaja zeleno lasersko svetlobo, ki prodira v membrane maščobnih celic, ustvarja začasne pore in povzroča, da se maščoba znotraj celic emulgira ter se naravno izloči skozi limfni sistem telesa, kar učinkovito zmanjša velikost maščobnih celic.
 3. Celovito oblikovanje telesa: Primeren za različne dele telesa, vključno s pasom, trebuhom, hrbtom, zadnjico, stegni, rokami in vratom. GreenWave Slim Laser zagotavlja celovit pristop k hujšanju in oblikovanju.
 4. Hitro in priročno: Vsaka seansa je kratka, kar omogoča strankam, da takoj nadaljujejo z vsakodnevnimi aktivnostmi po tretmaju. To je idealen postopek med kosilom, brez motenj v njihovi rutini.
 5. Prilagodljiv in uporabniku prijazen: Naprava ima dvojni zaslon na dotik in električni dvižni sistem, kar omogoča enostavno upravljanje in prilagajanje različnim potrebam in delom telesa strank.
 6. Več terapijskih glav: Opremljen z desetimi visokozmogljivimi laserskimi glavami in možnostjo vrtenja za 360 stopinj, kar zagotavlja, da ni nobenega neobdelanega področja.
 7. Spodbuja proizvodnjo kolagena: Poleg zmanjševanja maščobe tretma tudi spodbuja regeneracijo kolagena, kar izboljšuje čvrstost in elastičnost kože.
 8. Varno in zanesljivo: Specifična valovna dolžina 532 nm zagotavlja, da laser cilja le na maščobne celice, ne da bi poškodoval druge celice. To je varen in zanesljiv način za doseganje želenih rezultatov pri oblikovanju telesa.

Kako deluje:

 • GreenWave Slim Laser uporablja neinvazivno tehnologijo LLLT, ki oddaja zeleno lasersko svetlobo, da prodre v kožo in ciljno obseva maščobne celice.
 • Laser ustvarja kratkotrajne pore v membranah maščobnih celic, kar povzroči, da se maščoba emulgira in se izloči skozi limfni sistem telesa.
 • To vodi do zmanjšanja velikosti maščobnih celic in zmanjšanja celotnega obsega telesa, kar omogoča bolj vitek in oblikovan videz.

Idealno za:

 • Stranke z indeksom telesne mase (ITM) do 40, ki iščejo neinvazivno metodo za zmanjšanje trdovratnih maščobnih predelov.
 • Kozmetične salone, ki iščejo vrhunsko, enostavno upravljano napravo, ki ponuja hitre in učinkovite tretmaje brez okrevanja.

Tehnične specifikacije:

Valovna dolžina: 532 nm ± 10 nm
Moč laserja: 500 mW na glavo
Območje tretmaja: Približno 30 mm x 800 mm
Načini delovanja: Nastavljive energijske ravni in hitrost vrtenja
Napajanje: AC110V~220V±10%, 50-60Hz

Zakaj izbrati GreenWave Slim Laser?

GreenWave Slim Laser združuje napredno tehnologijo z uporabniku prijaznimi funkcijami, kar ga naredi popolno izbiro za vsak profesionalni kozmetični salon. Ponudite svojim strankam vrhunsko rešitev za oblikovanje telesa, ki je varna, učinkovita in priročna.

Naročite zdaj in preobrazite storitve oblikovanja telesa v vašem salonu!

Za več informacij ali za oddajo naročila nas kontaktirajte danes. Vaše stranke si zaslužijo najboljše, in GreenWave Slim Laser je vrhunska izbira za neinvazivno zmanjšanje maščobe in oblikovanje telesa.

  Polja označena z * so obvezna