Kriolipoliza Prestige

Najnovejša, revolocionarna, ter najvarnejša metoda za oblikovanje telesa. Postopek s Kriolipolizo zamrzne maščobne celice, ki nato odmrejo in se izločijo iz telesa. Rezulati že po eni terapiji – zmanjšanje maščobnega tkiva do 25%.

Neinvazivna metoda, ki jo sestavljajo najučinkovitejše tehnologije:

  • kriolipoliza
  • vakuum
  • lipolaser
  • elektroporacija

 

Šifra: 111184 Kategoriji: ,

Naša naprava Kriolipoliza vsebuje kar 5 tehnologij, ki pripomorejo k doseganju najboljših rezultatov.

Kriolipoliza –  Kriolipoliza je postopek, s  katerim dosežemo, da maščobne celice zamrznemo oziroma jih podhladimo. Ko so nekaj časa podvržene takšnemu stanju, maščobne celice odmrejo, razpadejo in se preko limfnega ter krvnega obtoka tudi izločijo iz telesa.

Kriolipoliza je najnovejši postopek v svetu, s katerim dokazano učinkovito odstranimo maščobo na mestih, kjer je to najtežje.

 

Vakuum – v kozmetiki se vakuum uporablja že desteletja, saj povečuje prekrvavitev, ter zmanjša celulit. Pri tej napravi vakuum ustvari kožno gubo, ki jo tudi zamrzne.

 

Elektroforeza – je postopek, s katerim ločimo komponente v določeni zmesi. Je neke vrste električni tok, ki smiselno loči različno nabite molekule v električnem polju. Uporabimo lahko en način galvanskega toka in šest načinov faradičnega toka. Z različnimi načini lahko istočasno izvajamo hitrost obnavljanja celic, hitrost pretoka tekočin v telesu, intenzivno stimuliranje mišic, izboljševanje volumna krvnega obtoka, odvajanje notranjih odpadnih snovi iz telesa ter sproščanje izčrpanih mišic, s čimer negujemo limfni sistem.

 

Laser – žarki na točno določeni ferkvenci, pomagajo pri razgradnji maščobnih celic.

 

Biovibra – pripomore k boljši prekrvavitvi in lažjemu izločanju maščobnih celic.

 

Kako deluje postopek?

Že samo ime nam pove, da  imamo opravka z mrazom: Krio – led, lipoliza – kemični razpad maščobnih celic. Maščobo bomo lokalno hladili, na točno določeni temperaturi, ki jo izbere terapevt, od 40 do 60 minut. V tem času maščobne celice kristalizirajo in razpadejo ter se v 3-5 tednih izločijo iz organizma.

Metoda se opravlja ciljano, kar pomeni, da se terapevt loti v eni terapiji enega kritičnega predela, npr. spodnjega dela trebuha, zgornjega dela trebuha ali jahalnih hlač. Kožno gubo z odvečno maščobo vsesa vakuumska ročka med dve kovinski plošči, ki hladita tretiran predel. Koža se pred terapijo zaščiti z gelom in gazo, tako da je mraz ne poškoduje. Prav tako ni strahu, da bi se med terapijo poškodovalo okoliško tkivo, ker so maščobne celice izredno občutljive na mraz in je področje hlajeno tako, da vpliva le na te, na druge celice pa ne. Zaradi vakuumskega aplikatorja, ki poskrbi za povečano prekrvavitev tkiva, med samim tretmajem ne občutimo mraza. Metoda je povsem neboleča.

Med tretmajem nastaneta rahla oteklina in rdečina, ki v nekaj urah izgineta. Z enim  tretmajem odpravimo do 20 procentov maščobnih celic, ki se, potem ko razpadejo, po limfnem sistemu izločijo iz telesa v nekaj tednih. Na enem mestu lahko postopek ponovimo vsake tri tedne, tedensko pa ga lahko opravljamo na drugih delih telesa.

Vsekakor pa bodo rezultati še boljši, če bomo terapijo kombinirali še z drugimi aparaturnimi tehnikami kot npr. radiofrekvenca, limfna drenaža, kavitacija…

Za optimalne rezultate je potrebno tudi gibanje, zdrava prehrana in vnos tekočine do 2 l dnevno.

 

Specifikacije:
  • LCD zaslon na dotik
  • Frekvenca elektroporacije: 1000Hz
  • Cryo temparatura: do -7 °C
  • Valovna dolžina laserja: 650 nm

 

 

Teža 20 kg

    Polja označena z * so obvezna