SPA kapsula 1090

SPA kapsula za toplotno energijo absorbira znanje znanosti o medicini, vključno z barvnim terapevtskim, toplotnim terapevtskim in aromaterapevtskim zdravljenjem, ter znanostjo in tehnologijo fizike in elektronike. Prav tako združuje esenco kitajske tradicionalne medicine in zahodne znanosti ter tehnologije, da koncentrira neskončno vesolje v SPA kapsulo, ki jo je mogoče prosto nadzorovati, da se duša lahko poda v iskanje svojih sanj in domišljije po svoji volji.

 

SPA kapsula 1090 ima rdeče infrardeče sevanje, ki bo na način resonance sevanja masiralo maščobne celice in mehčalo maščobo ter proizvajalo manjšo toploto, izboljšalo krvni obtok, aktiviralo mišice in kosti ter povečalo splošno presnovo v telesu.

Obilni negativni ioni vam bodo dali občutek, kot da ste namočeni v gozdu, da se boste temeljito preoblikovali. Kar zadeva lepoto kože, lahko globinsko očisti kožo in očisti pore, da okrepi globoko prodiranje in absorpcijo izdelkov iz oceana, da dosežemo učinke beljenja, ohranjanja vlage, povečanja elastičnosti kože in preprečevanja gub. Kar zadeva oblikovanje telesa, lahko odpre pore v koži, da segreje telo in izboljša presnovo.

 

Glavne funkcije: 

  1. Toplotna terapija: infrardeči svetlobni val bo deloval na endemično maščobo in povečal kombinacijo maščobe in kisika (tj. zgorel maščobo) ter z znojem odvajal utekočinjeno maščobo zunaj telesa. Pri 20-30 minutah uporabe lahko porabimo 600 kalorij energije, kar je enako porabi pri teku na 100.000 metrov. Temperatura v vesoljski ladji je lahko tudi 65 stopinj, kar lahko izboljša kroženje limfe, ki odvaja strupeno in odvečno vodo v telesu ter tako osiromaši telo. Medicinska znanost je dokazala, da ima nekatere pomožne funkcije pri artritisu in revmatizmu.
  2. Terapija z barvno svetlobo: z uporabo povsem nove terapije z barvno svetlobo posebej zasnovan vir svetlobe oddaja barvno svetlobno valovanje, ki izboljša presnovo človeških celic. Ima različne funkcije za različne vrste problematičnih kož.
  3. Negativni ionski vetrič za obraz: SPA kapsula 1090 uporablja negativni ionski vetrič za prilagoditev presnove kože, povečanje elastičnosti kože, upočasnitev staranja ter lajšanje lokalnih poškodb in bolečin v mišicah.
  4. Aromaterapija: na podlagi esencialnega oljnega zračnika se lahko kombinira z esencialnim oljem rastlin z različnimi funkcijami, da z absorpcijo vstopi v notranje organe za fizično, duhovno in duševno zdravljenje.
  5. Sistem za uničevanje bakterij: lahko globinsko očisti kapilarne pore in odstrani vse škodljive snovi težkih kovin v telesu.

 

Tehnični parametri:
Ime: SPA kapsula 1090
Delovna napetost: AC220V-AC250V
Frekvenca: 50 Hz/60 Hz
Največji obratovalni tok: 10A
Največja moč: 2000W
Povprečna poraba energije: 2000 W: (20 ℃ okolja)
Dolžina izdelka: 230 cm
Širina: 92 cm
Višina: 102 cm
Višina v raztegnjenem stanju: 102 cm: Višina: 102 cm, raztegnjena: 102 cm.
Velikost embalaže: 243 * 103 * 120 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “SPA kapsula 1090”

    Polja označena z * so obvezna