TESLA EMSculpting PRO II – elektromagnetna stimulacija mišic

Kaj je EMSculpting Pro?

Gre za najnovejšo in inovativno napravo s katero lahko vplivamo na oblikovanje postave s pomočjo elektromagnetnih stimulacij. Naprava z visoko frekvenco poveča krčenje mišič in posledično vpliva na lipolizo.

Vplivamo istočasno na:

  • zmanjšanje maščobnega tkiva,
  • povečanja mišične mase, ter
  • zmanjšanja diastaze na trebuhu.

Metoda je primerna za kozmetične salone, klinike, fitnes centre za povečanje učinka pri oblikovanju postave.

Kako deluje EMSculpting PRO II?

Emsculpting Pro II povzroči zelo močne (supramaksimalne) mišične kontrakcije, ki jih ni mogoče doseči z vadbo. Ko je izpostavljeno tem močnim kontrakcijam, se je mišično tkivo prisiljeno prilagoditi takšnim ekstremnim  stanjem. Mišica začne preoblikovati svojo notranjo strukturo z množenjem vlaken in njihovo rastjo. HIFEM uporablja poseben razpon frekvenc, ki ne omogoča sprostitve mišic med dvema zaporednima stimulacijama. Mišica mora ostati v krčenem stanju več sekund. Ob večkratni izpostavljenosti tem visokim obremenitvam je mišično tkivo obremenjeno in se je prisiljeno prilagajati. Nedavne študije so poročale, da so pri tretiranih uporabnikih en do dva meseca po tretmaju s HlFEM opazili povprečno 15-16-odstotno povečanje debeline trebušne mišice.

 

 

Emsculpting Pro deluje na predel trebuha, ki krči in zateguje mišice, tako da izgoreva maščobo in oblikuje območje. Ta tretma vam lahko pomaga izboljšati definicijo mišic, ki jo že vidite iz vaše fitnes rutine. Idealen je tudi za odpravo tistega trdovratnega centimetra maščobe na trebuhu, ki ne bo izginil.

Aparat navdihuje z kar 4 ročniki, primerni za trebuh, zadnjico, roke ter noge. 

30 min tretmaja z EmSculpting Pro II je enako kot 30.000 trebušnjakov ali več kot 8 ur intenzivnega treninga.

 

EMSculpting PRO odlično deluje za dvig zadnjice:

 

 

Za več informacij nas lahko kontakirate na 031 585 699 ali info@imprim.si

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “TESLA EMSculpting PRO II – elektromagnetna stimulacija mišic”

    Polja označena z * so obvezna