Dobrodošli na Imprim

V podjetju Imprim smo zagnano stopili v novo dobo digitalne prisotnosti z nedavno prenovo naše spletne strani. Kot vodilni ponudnik frizerske in kozmetične opreme ter celovitih rešitev za salone po vsej Sloveniji, se zavedamo pomena sodobne in uporabniku prijazne spletne izkušnje. Zato smo se odločili za temeljito osvežitev naše spletne strani, da bi našim strankam omogočili še boljši dostop do naše široke ponudbe izdelkov in storitev.

Novosti na spletni strani

Naša prenovljena spletna stran zdaj ponuja izboljšano uporabniško izkušnjo z enostavnim dostopom do celotnega asortimana naših izdelkov, vključno z frizersko in kozmetično opremo ter vsem, kar potrebujete za opremo vašega salona. Razvili smo intuitivno navigacijo, ki omogoča enostavno iskanje izdelkov, podrobne opise izdelkov z visokokakovostnimi fotografijami ter informacije o cenah in razpoložljivosti.

Doživetje izdelkov v salonu Lamaya

Zavedamo se, da je pri izbiri profesionalne opreme za salone pomembno tudi osebno doživetje. Zato smo v sodelovanju s salonom Lamaya v Mariboru omogočili, da lahko naše stranke osebno preizkusijo izbrane kozmetične izdelke. Obiščete nas lahko na dveh lokacijah: na Studencah ali na Kardeljevi ulici, kjer vas bodo naši strokovnjaki vodili skozi izkušnjo naših izdelkov, vam svetovali in pomagali pri izbiri najboljše opreme za vaše potrebe.

Zahvala ekipi Designio.si

Prenovo naše spletne strani smo zaupali podjetju Designio.si, ki je s svojo strokovnostjo, kreativnostjo in tehničnim znanjem poskrbelo, da je naša spletna stran zdaj sodobna, funkcionalna in vizualno privlačna. Zahvaljujemo se celotni ekipi Designio.si za njihovo odlično delo in predanost pri ustvarjanju spletne strani, ki odraža naše vrednote in vizijo podjetja Imprim.

Vabljeni k raziskovanju

Vabimo vas, da obiščete našo prenovljeno spletno stran in odkrijete vse, kar lahko podjetje Imprim ponudi vašemu salonu. Prepričani smo, da boste v naši obogateni ponudbi našli vse, kar potrebujete za uspeh vašega poslovanja. Za vsa vprašanja in dodatne informacije smo vam vedno na voljo.

Doživite razliko z Imprim – vašim partnerjem za vrhunsko frizersko in kozmetično opremo.

Mnenje strank