Analizator kože – DermaVision 3D

DermaVision 3D je najnovejša naprava za analizo kože, ki uporablja napredno tehnologijo in preoblikuje vašo izkušnjo nege kože. Še globlje seže od površinskega pregleda in raziskuje skrite plasti vaše kože s kvantitativno analizo. Če ste kozmetični salon, ki želi izboljšati svoje storitve nege kože, je DermaVision 3D rešitev za vas. Odkrijte novo obdobje analize kože.

DermaVision 3D, je najnovejši aparat z napredno tehnologijo analize kože, zasnovano tako, da preoblikuje vašo izkušnjo nege kože. Naš analizator kože seže onkraj površinskega pregleda, globoko v skrite plasti strankine kože z uporabo količinske analize. Ali ste kozmetični salon, ki želi nadgraditi ponudbo nege kože, ali posameznik, ki išče personalizirane vpoglede v kožo, DermaVision 3D je vaša rešitev.

Naša naprava za analizo kože je ključ do razumevanja kože na globoki ravni. Odkrije številne težave s kožo, vključno s pegami, izbruhi, kloazmo, rdečimi žilami, gubicami, teksturo kože, velikimi porami in aknami. Ta celovita analiza zagotavlja temelj za prilagojene rešitve za nego kože, ki dejansko delujejo.

Aparat DermaVision 3D ponovno opredeljuje vizijo nege kože, ponuja izboljšano izkušnjo za estetske konzultacije. S posodobljeno programsko opremo za hitro zajemanje slik, avtomatsko klasifikacijo tipa kože in izboljšano zaznavanje lastnosti obraza boste prejeli natančnejše vpoglede v stanje in starost strankine kože.

Naša patentirana analiza v primerjavi z normami uporablja največjo bazo podatkov o lastnostih kože na svetu, da oceni stanje vaše kože v primerjavi z drugimi iste starosti in tipa kože. Meri različne parametre kože, kot so madeži, gubice, tekstura, pore, UV madeži, rjavi madeži, rdeče površine in porfirini, kar omogoča celostni pogled na zdravje kože.

Eden od naših izjemnih poudarkov je oblak temelječe knjižnice priporočil za izdelke, ki omogoča enostavno integracijo vaših izdelkov in tretmajev v evidence strank, neposredno upravljanih s strani proizvajalcev. To poenostavlja vaš postopek nege kože in izboljšuje izkušnjo strank.

DermaVision 3D je celovita naprava, ki zajema škodo zaradi UV-žarkov, omogoča simulacijo staranja in ločuje edinstvene barvne lastnosti rdeče in rjave kožne komponente. Križno polarizirani in UV načini osvetlitve zajamejo površinske in podpovršinske razmere kože v enem hitrem, avtomatskem postopku.

Poleg tega lahko s pomočjo DermaVision 3D sledite napredku zdravljenja s časom, kar ga naredi neprecenljivega za vaš salon. Samodejno se določi tip kože, revolucionarna nova metrika pa vam pomaga pri izbiri izdelkov za nego kože in tretmajev.

Odklenite potencial strankine kože z DermaVision 3D. Naša vizualna analiza polti, združena s personaliziranimi priporočili, vam omogoča učinkovitejšo prodajo tretmajev za pomlajevanje in nege kože. Pridružite se prihodnosti analize kože in se pripravite na odkrivanje skritega potenciala vaše kože.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Analizator kože – DermaVision 3D”

    Polja označena z * so obvezna