DermaRF + vaccum

DermaRF je edinstvena terapija, ki združuje zmagovalno kombinacijo dveh vodilnih postopkov – radiofrekvenčno terapijo in microneedling za pomlajevanje in prestrukturiranje kože z vidnimi rezultati.

Odkrijte prihodnost nege kože z DermaRF, revolucionarno napravo za lepoto, ki združuje moč radijskih valov in mikro-igelnih frakcijskih mezoterapij za preobrazbo vaše kože. Ta najsodobnejša tehnologija združuje dve zelo učinkoviti metodi v enem tretmaju, ponuja brezhibno rešitev za zmanjšanje brazgotin, odpravo gubic in izbris strij, obenem pa zagotavlja hitro izboljšanje teksture kože.

Naprava DermaRF je opremljena z dvema zamenljivima glavama, ki omogočata uporabo dveh različnih metod radijskih valov, prilagojenih vašim edinstvenim potrebam.

Osnovne lastnosti DermaRF:

  1. Regeneracija kolagena: DermaRF združuje 5MHz radijsko frekvenco in mikro-igle, da spodbudi preoblikovanje in rast kolagena, obnavljajoč mladostno elastičnost vaše kože.
  2. Prilagodljive igle: Izbirate lahko med tremi velikostmi igel (25 zobcev, 49 zobcev in 81 zobcev) za natančne in učinkovite tretmaje.
  3. Natančno in varno: DermaRF omogoča avtomatsko prilagajanje globine igle, od 0,3 mm do 3 mm, zagotavlja natančno usmerjanje različnih težav s kožo. Neizolirana konica igle in izolirano telo igle preprečujeta tveganje za opekline površinske kože.
  4. Brezskrbni tretmaji: Samodejni sistem sproščanja igle ne zagotavlja le bolj prilagojene izkušnje, temveč vam tudi prihrani čas.
  5. Minimalni čas okrevanja: Doživite hiter in lahek proces okrevanja z zelo malo ali nič časovnega zastoja, kar DermaRF naredi za priročen dodatek k vaši negi lepote.
  6. Možnost ne invazivnega delovanja: Za tiste, ki iščejo ne invaziven pristop, ponuja izbirno ročico za ne invazivno radijsko frekvenco, ki dopolnjuje invazivne tretmaje z odpiranjem kanalov v koži, kar omogoča uporabo izdelkov za nego kože in doseganje optimalnih rezultatov.

Obsežno področje uporabe DermaRF vključuje odstranjevanje gubic, zmanjšanje aken, napenjanje kože, pomlajevanje, odpravljanje strij in zožanje por. Ne glede na to, ali ciljate na specifičen problem kože ali iščete splošno izboljšanje kože, je DermaRF vaša izbira.

Specifikacija:

Frekvenca: 5 MHz
Skupna stopnja obdelave RF: 1 ~ 10
Dvojni način delovanja: Frakcionirana RF mikroigla in termografija
Moč: 80 W
Konica za enkratno uporabo: mikroelektrodna igla in mikroelektrodna konica
Globina igle: 0,3-3 mm (nastavljiva)
Velikost glave igle: 25 pinov, 49 pinov, 81 pinov
število ročajev: 2 enoti (1 invazivni ročaj z iglo, 1 ploščati neinvazivni ročaj)
Stikalo: nožno stikalo
Vhodna napetost: 220V-50HZ/110V-60HZ
Dimenzija: (2,5 mm) 40 * 46 * 27 cm
Teža: 12 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “DermaRF + vaccum”

    Polja označena z * so obvezna