Diodni Laser ICE

Najnovejše diodno lasersko odstranjevanje dlak

Diodni laser ICE je ena izmed vrhunskih epilacijskih naprav za trajno epilacijo. Razvit je bil posebej za kozmetične studie in estetske klinike. Diodni laser, ki ga ponujamo, zagotavlja do 98% učinkovitost in na ta način lahko tretmaje izvedemo v kratkem času. Za popolno odstranitev dlačic zadostuje 6-10 nebolečih tretmajev, s katerimi odstranimo neželene dlačice, brez mehanskih poškodb kože. Naprava je enostavna za uporabo.
Laserski žarek ima različne dolžine, ki jih je mogoče idealno prilagoditi barvi dlak in kože: 755nm/808nm/1064nm. Oddani val absorbira melanin, dovedena laserska energija pa se pretvori v toploto, kar povzroči nepopravljivo škodo na dlačni korenini. To vodi do zaviranja vseh celičnih delitev na tretiranih območjih in na koncu do trajne odstranitve dlak.

 • Udoben
 • Varen
 • Učinkovit
 • Hiter

TROJNE VALOVNE DOLŽINE, NAJBOLJŠI REZULTAT ZA VSE VRSTE KOŽE IN VSE VRSTE DLAČIC

INTELIGENTNI OPERACIJSKI SISTEM

Diodni laser ICE

Kako deluje odstranjevanje dlak z Diodnim laserjem Ice?

Načelo tretmaja z diodnim laserjem za odstranjevanje dlak temelji na selektivni fototermični razgradnji. Melanosomi v lasnem mešičku lahko selektivno absorbirajo energijo laserja. Lasersko energijo, ki jo oddaja naprava, barvni lasni mešiček zlahka absorbira, ne da bi poškodoval epidermalno tkivo.

Energija, ki jo oddaja laser, se absorbira v las in pigment v dlačnem mešičku. Ta se pretvori v toploto in tako poveča temperaturo dlačnega mešička.

Ko se temperatura dvigne na določeno raven, se lasni mešiček nepovratno poškoduje, lasje pa izgubijo svoje prvotno okolje in se popolnoma odstranijo.

 

 

 

 

Diodni laser Ice – diodni laser 755nm/808nm/1064nm

 • Zaslon na dotik z izbiro do 7 jezikov
 • ročnik z majhnim zaslonom na dotik
 • inovativen hladilni sistem
 • zagotovljeni rezultati že po prvih tretmajih
 • hitra povrnitev investicije

 

 

 

Diodni laser Ice je najnovejši diodni laser s tremi valovnimi dolžinami 755nm, 808nm in 1064nm. Zahvaljujoč uporabi različnih valovnih dolžin imamo veliko širši spekter tretiranja. Tretmaji z diodnim laserjem Ice so zelo udobni, hitri in neboleči. Sodoben sistem hlajenja glave poskrbi, da se tretirani predeli po vsaki usmeritvi laserskega energijskega žarka hitro in učinkovito ohladijo na optimalno temperaturo. Velika prednost diodnega laserja je njegova multifunkcionalnost zahvaljujoč uporabi treh razponov.

Diodni laser ICE – trajna epilacija obraza in telesa

 

Diodni laser ICE je idealna rešitev za profesionalne kozmetične salone in estetske klinike. Naprava, ki je enostavna za uporabo, po osmih do desetih nebolečih tretmajih trajno odstrani neželene dlačice in na koži ne pušča mehanskih poškodb.

 

 

 

Lasersko odstranjevanje dlak lahko izvajamo na številnih delih telesa in obraza. Laserska epilacija vam omogoča, da se znebite dlak za zelo dolgo časa. Neposredno pred posegom je priporočljivo odstraniti dlake z britvico za enkratno uporabo, da laserski žarek poškoduje dlake še globlje.

Med epilacijo laserski žarek določene dolžine absorbira melanin v lasnem steblu. Snop se spusti po lasnem steblu do bradavice, kjer se poškoduje. To poškoduje dele las, ki so odgovorni za njihovo rast. Lasje ne zrastejo več nazaj.

Anagene dlačice so po laserski epilaciji poškodovani. Poškodovane dlačice prenehajo rasti in lasni mešiček se skrči. Koža na predelu tretmaja je gladka, dlake ne vraščajo ali pa se redčijo in redčijo. Niso več tako vidne, kot so bile pred tretmajem.

Kakšna je prednost treh valovnih dolžin?

Laserski žarki 808 nm, 755 nm, 1064 nm omogočajo učinkovito poškodovanje tako temnih kot svetlih dlačic. Zahvaljujoč uporabi treh žarkov je možno izvajati učinkovite tretmaje tudi pri ljudeh s temnejšo poltjo. S trižarkovnim laserjem lahko torej delujemo po celem telesu skozi celo leto.

 

Za lažji dostop manjših predelov na obrazu, možen dokup nastavka z manjšo velikostjo.

Pri izbiri 12x12mm velikosti ročnika. Primerno za brčice, ušesa, nos, med obrvmi…

 

 

Za več informacij nas pokličite na 031 585 699.

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Diodni Laser ICE”

  Polja označena z * so obvezna